Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Den japanska professorn Fukushima tar upp Covid-"vaccinet" som en bluff

Professor emeritus vid Kyoto universitet, Fukushima: "Sluta med den dåliga vetenskapen och gör den rätta vetenskapen. Ni har vaccinerat så många människor. Ändå har endast 10% av de medlemmar av ministeriet för hälsa, arbete och välfärd som leder vaccinkampanjen vaccinerats."

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska