Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Iron Will Report: CPSO:s brott

Med advokat Michael Alexander, dr Crystal Luchkiw, dr Patrick Phillips och dr Mark Trozzi

Här är Iron Wills intervju med teamet som står upp för mänskliga rättigheter och mot missförhållandena hos Ontarios medicinska tillsynsmyndighet CPSO. Alexander och läkarna har gjort anspråk på stadgan mot CPSO i en Disciplinnämnden den 23 november 2022.

Iron Will's introduktion till denna intervju

Dr Mark Trozzi, Dr Patrick Phillips och Dr Crystal Luchkiw förklarar tillsammans med sin advokat Michael Alexander sin strategi för att bemöta CPSO:s brottsliga handlingar genom att dra in licensen för etiska läkare och försöka bryta mot sekretessen för deras patienters medicinska journaler.

Alla tre läkare har berättat sanningen för sina patienter om Covid och de giftiga injektionerna. Alla tre står därför inför disciplinära förhandlingar med Ontario College of Physicians and Surgeons och två, doktorerna Luchkiw och Phillips, har fått sina licenser indragna.

CPSO kränker även patienternas rättigheter genom att försöka beslagta medicinska journaler på ett olagligt sätt. Dessa modiga läkare har offrat allt för att skydda sina patienter. Michael Alexander ger hopp med en aldrig tidigare använd juridisk strategi som kan leda till att alla anklagelser läggs ned och att läkarna återfår sina licenser.

- Vad exakt gjorde dessa läkare som väckte CPSO:s vrede?

- Vad gör Michael för att motverka CPSO som aldrig har gjorts tidigare?

- Hur kränker CPSO patientens rätt till medicinsk integritet?

- Varför är "yrkesmässigt fel" en falsk anklagelse enligt CPSO:s egna regler?

Rekommenderat relaterat material och referenser

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska