Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Trozzi ocensurerad intervju med Bright Light New

Covid-19 är en bedräglig kriminell kampanj. En av våra bästa intervjuer hittills!

Trailer:

Fullständig intervju:

Om videon

Glen Jung från Nyheter från Bright Light intervjuade mig vid sidan av den senaste Better Way-konferensen i Wien. Vi diskuterade mina personliga erfarenheter som ledde mig bort från akutmottagningen och universitetet till ett heltidsuppdrag inom sannings- och frihetsrörelsen. Dessutom hade vi en bred syn på vår nuvarande situation, våra tillgångar, utmaningar och nästa steg.

Glen Jung skrev: "Dr. Mark Trozzi, som aldrig håller tillbaka, talar öppet om "Covid Criminal Enterprise".", hur hans liv har påverkats av att han har talat ut och hur han ska gå vidare."

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska