Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Kanadas "vice premiärminister" Chrystia Freeland är ett farligt skämt

Se Chrystia Freelands ohederlighet och bristande koppling

Kanadas "vice premiärminister" Chrystia Freeland skulle bara vara ett skämt om hon inte var så farlig. Hon är en hängiven agent för WEF. De är en fientlig utländsk fiende som arbetar för att förstöra vårt land, vår hälsa, vår konstitution och våra rättigheter, samtidigt som de skapar en dystopisk global diktatur.  

I förra veckan vittnade hon vid utredningen av beredskapslagen. Hon försökte rättfärdiga sin och Trudeaus åberopande av den moderna versionen av War Measures Act. De använde detta för att med våld krossa Truckers Rally och kränka kanadensarnas rättigheter, inklusive vår mötes-, yttrande-, egendoms- och fredliga protestfrihet. Ljusa Light Nyheter jämför hennes påståenden med verkligheten. Vi ber och arbetar för rättvisa, för att Trudeau, Freeland och andra ska åtalas och för att rättsstatsprincipen och de mänskliga rättigheterna ska återinföras i Kanada.

Relaterat material:

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska