Dr Mark Trozzi

Kanadas "vice premiärminister" Chrystia Freeland är ett farligt skämt

Se Chrystia Freelands ohederlighet och bristande koppling

Kanadas "vice premiärminister" Chrystia Freeland skulle bara vara ett skämt om hon inte var så farlig. Hon är en hängiven agent för WEF. De är en fientlig utländsk fiende som arbetar för att förstöra vårt land, vår hälsa, vår konstitution och våra rättigheter, samtidigt som de skapar en dystopisk global diktatur.  

I förra veckan vittnade hon vid utredningen av beredskapslagen. Hon försökte rättfärdiga sin och Trudeaus åberopande av den moderna versionen av War Measures Act. De använde detta för att med våld krossa Truckers Rally och kränka kanadensarnas rättigheter, inklusive vår mötes-, yttrande-, egendoms- och fredliga protestfrihet. Ljusa Light Nyheter jämför hennes påståenden med verkligheten. Vi ber och arbetar för rättvisa, för att Trudeau, Freeland och andra ska åtalas och för att rättsstatsprincipen och de mänskliga rättigheterna ska återinföras i Kanada.

Relaterat material:

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska