Varsko föräldrar, rädda barn

Hjälp till att se till att alla föräldrar får denna enminuters varning från Världshälsoorganisationen för hälsa till föräldrar till spädbarn och småbarn.

Det är bisarrt och oroväckande att myndigheter runt om i världen fortsätter att främja injektion av farliga, felaktigt framställda genetiska experiment i små barn, för vilka covid-19 inte utgör någon allvarlig risk. Hjälp till att minska denna katastrof genom att sprida detta korta budskap till föräldrar överallt. Här finns det på engelska, spanska och tyska, plus länkar till meddelandet på fler språk och för fler länder.

Utnyttja de resurser som finns på Världsrådet för hälsa och hjälpa till att stödja vårt arbete. Hjälp de försummade personer som skadats av tvångsinjektioner genom att dela med dig av denna guide för avgiftning: https://worldcouncilforhealth.org/resources/spike-protein-detox-guide/

Hjälp till att lindra rädslan och förvirringen kring covid-19-infektioner med den här guiden för behandling i hemmet: https://worldcouncilforhealth.org/resources/early-covid-19-treatment-guide/

Om du vill veta mer om de farliga felaktiga covid-19-injektionerna:

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska