Kapten Alan Dane | Fara: Injicerade piloter

Piloter runt om i världen har tvingats delta i det giftiga genetiska experimentet covid-19. Flygresor blev just mycket farligare!

Kapten Alan Dana rapporterar om några av de senaste skrämmande händelserna med piloter som förgiftats med covid-"vaccin". 2 minuter.

Kapten Dana är en mycket erfaren pilot som alltid har tagit väl hand om sin hälsa. Han har brittiska, amerikanska och australiensiska yrkesmässiga flygtransportlicenser, inklusive en FAA Accident Prevention Councillor-beteckning. Han har sammanlagt över 35 års erfarenhet och har nu över 23 000 flygtimmar. När hans arbetsgivare Qantas insisterade på att han skulle ta en ny Covid-19-injektion vägrade Alan. Qantas avskedade honom. Kapten Dana och andra flygbesättningsmedlemmar har inte bara uppmärksammat allmänheten på de faror som vi nu möter på flygplan, utan de har också dragit Qantas inför rätta.

Här är kapten Danas fullständiga presentation den 7 november 2022 inför Världshälsorådet med titeln "The Implications of the Experimental Covid-19 Injections on Air Travel" (Konsekvenserna av de experimentella Covid-19-injektionerna för flygresor).

Rekommenderat tilläggsmaterial:

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

1 kommentar

  1. Herregud. Det här är fruktansvärt. De försöker inte bara döda människor med detta experiment utan även alla andra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska