Dr Mark Trozzi

Dr Makis förklarar hur snabbt en legitim provinsregering kan åtgärda saker och ting och låta läkningen börja.

För närvarande, Större delen av Kanada fortsätter sin nedåtgående spiral mot Bill Gates folkmordsdystopi.. Läkar- och kirurgkollegier i alla våra provinser har hängivet tjänat den kovida agendan och varit ledande i brott mot mänskligheten.. De fortsätter att vara obotfärdiga; men Det finns ett konkret hopp hopp i Alberta.

Medan Trudeau och andra premiärministrar tjänar kanadensarna... till den WEF på ett fat; Albertas nya regering är som har för avsikt att verkligen arbeta för folket. I det här 5-minuters klippet med Maryanne Gebauer förklarar dr William Makis hur snabbt goda politiker kan sätta stopp för CPSA:s brottslig verksamhet och frigöra etisk hederlig hälsa, med början i Alberta.

Många goda kanadensiska läkare är oroliga. Vi funderar och utarbetar strategier för hur vi ska börja behandla skadade av kovid "vaccin", nekad och övergivna Kanadensare. I hela Kanada, bland annat i min provins OntarioCPS använder vapen och missbrukar sin makt mot alla läkare som ens erkänner skadorna, för att inte tala om att behandla dem. Alberta kan snart bli en plats där våra bästa läkare flyttar och börjar städa upp i den biologiska röran. som skapats av de kriminella koviderna i hela vårt land.  

Här är fler goda nyheter från Alberta: Dr Paul Alexander, kritiker av COVID-vaccinet, talar med Alberta Health.

Här är något från en av Kanadas skattefinansierade, WEF-vänliga propagandister. De lägger sin egen roll på det och fortsätter till och med att främja de immunsystemförstörande injektionerna av kovider, men den stora mängden sjuka barn efter två år av masker, isolering och tvångsinjektioner talar sitt tydliga språk.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Hjälp till att sprida ordet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska