Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Trozzi | Big Pharma's Future | Del 1

Dr Trozzi presenterar panel 5 vid konferensen Better Way i Wien och talarna Dr Cosford, Dr Guetzkow, Dr Vanden Bossche och Dr Verkerk.

Den 17 september 2022, på Konferens om ett bättre sätt i Wien, Österrike, var jag hedrad att vara värd för en expertpanel som diskuterade hur framtiden för "big pharma" ska se ut.

Panelen bestod av fem delar som inleddes med min introduktion. Under timmarna före denna panel hade globala experter beskrivit de oroande fysiska skadorna, dödsfallen och obduktionerna av offer för injektion av kovider, liksom de psykiska skador som orsakats av kovidsbrott mot mänskligheten i sin helhet. Det är onödigt att säga att när vår panel skulle börja behövde den stora publiken lite upplyftning och skratt innan man kunde dyka ner i "big pharma "s brott och blodbad. Jag hoppas att min introduktion var upplyftande och lite humoristisk, utan att vara osmaklig. Njut av det!

Evenemanget Better Way som hölls i Wien, Österrike, från den 15 till den 19 september 2022, arrangerades av Vi visar våra ansikten och som samfinansieras av Världsrådet för hälsa.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska