Fauci | Red Alert America

Folk måste få veta hur ondskefull och skyldig Anthony Fauci är. Var vänlig och dela och publicera på nytt. (1 minut)

Detta är ett rött larm till den amerikanska polisen, militären, milisen och alla andra som har till uppgift att försvara folket. Fauci använde olagligt amerikanska skattepengar för att framställa ett viralt biologiskt vapen. Han inrättade ett skalbolag som han grundade och som hette Moderna (modern rna) för att producera den mycket dödligare delen av biovapnet: de genetiska mRNA-injektionerna. Fauci bidrog till att blockera behandlingen av kovidinfektioner, så att sjukdomen kunde användas för att få det amerikanska folket att beskattas för att betala för att förgifta sig själva och sina barn, samtidigt som Moderna gjorde rekordvinster.

Mer information finns i den fullständiga intervjun från vilken detta kommer, Klicka här.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska