Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Linjen i sanden | Barn, krig och plikt

Stoppa övergreppen och dödandet av våra barn och oss själva.

Vi befinner oss i en kritisk situation. Barn är hjälplösa och injiceras med ett dödligt gift. Vi måste sätta stopp för detta och för förövarna. Jag ber er att ge mig två minuter av er tid.

Länkar

Transkript

Låt inte ännu ett barn förgiftas, skadas, få sitt liv förkortat eller dödas. Dessa farliga genetiska injektioner, som främjas på ett bedrägligt sätt, förändrar den mänskliga cellaktiviteten så att våra egna celler tillverkar den giftigaste (och mest patenterade) beståndsdelen i SARS C0V2-viruset, nämligen spikproteinet, i massproduktion. Förutom att direkt förgifta många vävnader och organ som är rika på ACE2-receptorer, orsakar detta spikprotein också en massiv immunförsvarssjukdom.stem misslyckande. Det förvärrar coronavirusinfektioner, förgiftar många organ, inklusive hjärna, hjärta, reproduktiva organ. Det är inte bara illa, det orsakar också en massiv pseudoautoimmun sjukdom. Barnets immunförsvar angriper sina egna celler (även deras immunceller). Deras celler har blivit genetiskt hackade och producerar det främmande giftet spike-protein som markerar dessa celler för angrepp av det egna immunförsvaret.

Uppgifter från Storbritannien visar att barn löper upp till 100 gånger större risk att dö inom åtta månader efter en injektion än vad de skulle ha gjort utan den.

Detta är inte ett misstag. Detta är ett massbrott mot mänskligheten, massmord och övergrepp, grundat på bedrägeri, så det finns ingen ersättning för förövarna.

Du, liksom jag, kanske inte tycker om krig och inte heller vill leva i det, men när någon annan dödar oss och våra barn, vad skulle vi då kalla det för något annat? Förnekelse fungerar aldrig.

Jag uppmanar oss alla, inklusive polisen, militären, domstolarna, milisen och lärarna, politiker, läkare, sjuksköterskor, föräldrar och alla goda människor, att göra vår plikt. Rädda barnen. Rädda varandra.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska