Mark Sexton före detta polis | Citizens Enforce the Law

När regeringarna och institutionerna misslyckas med sina plikter och står under kriminell kontroll måste läkare, poliser och andra hålla fast vid sina eder trots förföljelse. Alla män och kvinnor har rätt och skyldighet att upprätthålla lagen.

Läkare svär en ed, liksom polisen. 

Läkare svär en ed när de börjar arbeta som läkare. Men, cånga regeringar och medicinska tillsynsmyndigheter deltar för närvarande med hängivenhet i de kovida brotten mot mänskligheten. De pressar läkare att låta sig injiceras genetiskt och delta i brotten. De hotar och attackerar våra karriärer och försörjningsmöjligheter om vi inte gör det. Läkare som följer den olagliga kovidiska agendan sviker sin ed och deltar i de kovidiska brotten mot mänskligheten. Under tiden tjänar och skyddar många etiska läkare som upprätthåller sina eder allmänheten oberoende av varandra, som fria män och kvinnor som agerar lagligt för att skydda våra medmänniskor.

Polisen svär också en ed när den börjar sitt yrke. Den omfattar i allmänhet att upprätthålla rättsstatsprincipen, de mänskliga rättigheterna och konstitutionen, som i Kanada omfattar den kanadensiska rättighetsstadgan.

Liksom läkarna har många poliser tvingats och manipulerats, inte bara för att bli genetiskt injicerade, utan också för att genomföra olagliga mandat. Det innebär att de nu också existerar och agerar i strid med sina eder. I likhet med de etiska läkarna tjänar många etiska poliser nu oss oberoende som fria män och kvinnor för att upprätthålla sina eder att "garantera säkerheten i samhället och bevara mänskligt liv".

Mark Sexton är ett bra exempel på en sådan polis. Denna brittiska "före detta" polis arbetar outtröttligt för att upprätthålla lagen och stoppa de kovida brotten mot mänskligheten. Han är en stor förebild för oss alla, särskilt för poliser. Här ser vi Mark Sexton i aktion när han upprätthåller lagen och försvarar sina medmänniskor vid ett "vaccin"-center där de mycket giftiga och felaktigt framställda genetiska substanserna covid-19 dagligen injiceras i intet ont anande och tvingade män, kvinnor och barn.

Detta är ett bra exempel för oss alla. Mark Sexton och hans lilla team visar hur man gör, på ett korrekt, respektfullt, lagligt och effektivt sätt.

Här är den internationella sammanslutningen av polischefernas hedersed för brottsbekämpare:

Viktiga organisationer för poliser som upprätthåller sin ed, upprätthåller lagen och skyddar oss alla:

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska