Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Shoemaker slår de sista spikarna i kistan för kovidskjutning

Covidinjektionerna upphör nu och ivermectin är vårt att använda.

Titta gärna på och dela med dig av detta enastående tal. Dr Shoemaker slår in några sista spikar i kistan för de påtvingade kovidinjektionerna. Detta tal befäster också vår fria tillgång till ivermektin. Var vänlig och dela detta vitt och brett, även med läkare för vilka Dr Shoemaker är en idealisk förebild.

Mer om Poison Covid Shots:

Mer om Ivermectin:

Ivermectin är ett fantastiskt billigt och säkert läkemedel som fungerar utmärkt mot coronavirusinfektioner, många andra Messenger RNA-virus, parasiter med mera.

Hur man behandlar Covid:

Hur man hjälper Covid "Vaccine" skadade människor"

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska