Medvetenhet om katastrofer | Wayne Peters och Mark Trozzi

Bedömning av vår nuvarande medicinska och geopolitiska situation och vägen framåt.

Wayne Peters finns med på min mycket korta lista över favoritkanadensare. Wayne är en före detta reservist och en livslång student av militära strategier, taktik och historia. Han har lagt ner sitt bekväma liv och sin inkomst och engagerat sig helt och hållet i den kavida sanningen, friheten och kriget för världen. Den 27 oktober 2022 hade jag möjlighet att delta tillsammans med Wayne i ett avsnitt av Vad händer i Kanada. Vi hade ett bra samtal fram och tillbaka. Vi diskuterade viktiga medicinska och vetenskapliga frågor, men hade också nytta av Waynes kunskaper om geopolitiska, juridiska och strategiska aspekter av kriget. Jag hoppas att ni tycker att detta är trevligt och nyttigt.

Wayne Peters och Vad händer i Kanada är en utmärkt källa till verklig journalistik och strategiska råd.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska