Radikalt helande och optimal hälsa

Tio metoder som kan hjälpa oss alla på ett dramatiskt sätt.

Introduktion

Farmakologiindustrin har ägnat nästan ett sekel åt att sätta skygglappar på både läkare och patienter, så att vi ser hälsa och helande genom ett mycket smalt spektrum, nämligen patenterade läkemedel som nästan uteslutande är gifter enligt exakta vetenskapliga definitioner. Vi behandlar till exempel magsår med protonpumpar. hämmare; depression med serotoninåterupptagning hämmare; högt blodtryck med kalciumkanal blockerare, beta-blockerare, och angiotensinkonverterande enzym hämmare; och hjärtsjukdomar med trombocyter hämmare eller . antiKoaguleringsmedel. Mer än 90% av de receptbelagda läkemedlen är per definition gifter. Jag säger inte att det inte finns någon roll för att använda dessa tinkturer av gift för att behandla sjukdomar, men vi bör ta av oss de skygglappar som den farmakologiska industrin har skapat och dra nytta av det mycket breda spektrum av åtgärder och ämnen som kan förbättra vår hälsa och föra oss från sjukdom till "lätthet" eller "hälsa".

Som en lätt introduktion till detta frigörande forum kan vi ta upp tio saker som är ganska konsekventa metoder bland människor som har lyckats återhämta sig från en svår sjukdom. Dessa metoder är konsekventa bland sällsynta och speciella människor som har återhämtat sig från cancer i stadium 4 och andra sjukdomar som normalt anses vara "obotliga" eller "obotliga". Vi behöver inte vänta på cancer i stadium 4, utan kan praktisera dessa nycklar till stor hälsa redan nu.

Här är tio av de bästa metoderna för att bota sjukdomar:

1.

Stärk dig själv - Acceptera inte en passiv roll för din hälsa. Dina läkare och andra hälsovårdare är ett stöd, men det är du som bestämmer. Var kreativ och ambitiös. Vissa personer som får en terminal diagnos ser det som en möjlighet att nå djupt in i sig själv, plus studera, lära sig och utvecklas.

2.

Ändra din kost radikalt - De flesta moderna sjukdomar har sina rötter i dålig kost, vilket är alldeles för vanligt. Livsmedelsindustrin är inte din vän och man bör inte lita på den. Ta en aktiv roll i din kosthållning. Studera näring och omsätt dina kunskaper i praktiken. Mat är medicin, och vissa kostval kan ge människokroppen möjlighet att läka på ett imponerande sätt.

3.

Släpp undertryckta känslor - Det finns ett samband mellan vår hälsa och undertryckta känslor. Att hitta hälsosamma sätt, tider, platser och stödjande människor som hjälper oss att släppa djupt rotade smärtor kan vara mycket befriande och ha en otrolig läkande kraft.

4.

Positivt medvetande - Otaliga andliga lärare har länge betonat att positiva trossystem kan ha betydande positiva effekter på vår hälsa. Att öva tacksamhet i bön och meditation gör att vi uppmärksammar alla goda saker i vårt liv och skapar positiva känslor. Kvantfysiken är mycket verklig och den är grundläggande för allt som existerar, inklusive oss själva. Kvantfysiken är lika verklig som anatomi och biokemi. Den visar oss att saker och ting inte är så solida och stela som de ser ut att vara, och att våra tankar har ett stort inflytande över själva materiens substans, inklusive våra kroppar och allt runt omkring oss. Positivt tänkande ger positiva upplevelser och god hälsa.

5.

Träna och röra på dig. Det moderna livet är mycket stillasittande. Maskiner gör det mesta av det tunga arbetet. Det är klokt av oss att ägna mer tid åt fysisk aktivitet. Motsatsen till en soffpotatis är en person som går timmar utan att äta och väljer att vara fysiskt aktiv i arbete, lek och motion. Dagens stress är abstrakt; den gör oss spända och försätter oss i ett kamp- eller flykttillstånd, men utan något naturligt utlopp för den energin. Den gör oss uppspända och spända. I gamla tider var källan till stress något som en hungrig björn som jagade oss. Vi skulle springa hårt och snabbt tills vi var utom fara. Sedan skulle vi falla ihop, hämta andan och känna oss mycket lättade och avslappnade. Det var hälsosam stressutlösande träning. I modern tid måste vi välja att vara fysiskt aktiva. Även korta perioder av intensiv motion stimulerar kroppen att växa sig stark. Det lindrar också det ohälsosamma tillståndet av uppdämd stress som är ett tillstånd som hindrar läkning. Det finns många sätt att motionera. Hitta de som fungerar för dig och kom igång redan i dag.

6.

Lev med syfte. Identifiera de människor, passioner och syften som inspirerar dig. Var kreativ och gör saker varje dag för att göra världen till en bättre plats. Var och en av oss har speciella talanger och visioner; att omsätta dem i praktiken gör livet meningsfullt.

7.

Fördjupa vår andliga förbindelse. I århundraden har vi erkänt triaden av sinne, kropp och ande. I modern tid finns det många influenser som helt försummar den andliga aspekten av tillvaron. Vi gör klokt i att vårda och dra nytta av livets andliga aspekt. Bön, meditation, tid i naturen, tacksamhet, beundra skönhet, förmedla kärlek, vara helt närvarande här och nu, lugna våra tankar och befria våra sinnen från överdrivet begär och rädsla; är alla traditionella metoder som förbättrar vår mycket verkliga och viktiga andliga hälsa.

8.

Använd nutraceuticals och medicinska örter på ett intelligent sätt. I motsats till läkemedelsindustrins fokus på att förgifta vår naturliga biokemi med syntetiska och patenterade kemikalier kan vi använda näringsämnen och saker från naturen för att förbättra våra biokemiska processer och bidra till att skapa verklig hälsa. En intelligent användning av örter och kosttillskott är ett värdefullt bidrag till vår resa mot välbefinnande.

9.

Intuition är viktigt. Var och en av oss har intuitiva krafter. Att lyssna på "vår magkänsla", "vårt hjärta", "våra känslor" och "intuitioner" är en viktig del av att göra kloka bedömningar och val. Att lyssna på vår intuition hjälper oss att veta vad vår kropp behöver för att utvecklas i hälsa.

10.

Främja och få ett hälsosamt socialt stöd. Vi är sociala varelser. Det är klokt att undvika negativa relationer och sociala vanor, men att främja kärleksfulla vänskapsrelationer och stödja varandra är grundläggande för att vi ska vara friska i kropp och själ. Vi är beroende av varandra för att överleva; att lära sig att ge och ta emot stöd från andra är avgörande för vår hälsa. Människor som har återhämtat sig från svåra sjukdomar har varit öppna för och dragit nytta av stödet från vänner och experter.

Heal Dokumentärfilm, av Kelly Noonan-Gores

Här är en dokumentärfilm från 2017 skriven och regisserad av Kelly Noonan-Gores med titeln "Heal". I den här filmen sökte regissören upp människor som uppnått exceptionell återhämtning från svåra sjukdomar; samt de experter, healers och lärare som hjälpte dem på deras resa till välbefinnande. Filmen är befriande, informativ och stärkande. Njut av den!

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska