Dr Shoemakers brev till den kanadensiska regeringen

Läs, dela och stöd dr Shoemakers brev till Kanadas folkhälsomyndighet och National Advisory Committee on Immunizations.

Transkript

Dr Shoemaker är fortfarande vaksam och aktiv i kampen för kanadensarna.

Covid-19-injektionerna förstör immunsystemen (se: en, två, tre, fyra, fem). Coronavirusvarianter fortsätter att utvecklas i de höga virala belastningar som frodas i våra vänner och familjer som tvingas och injiceras. Den synergistiska effekten av det konstgjorda viruset och injektionerna är en biologisk katastrof där de mest "vaccinerade" människorna drabbas mest dramatiskt av de varianter som de har använts för att odla. Även om rättvisa skipas i morgon och vi får se lagliga fängelsestraff för sådana som Tedros, Fauci, Grindar, Schwab, Trudeau och andra, men vi har fortfarande en enorm hälsokatastrof som håller på att utvecklas och som kräver lösningar. De två bästa strategierna är enkla. För det första, stoppa s.k. "Covid 19 vacciner". Andra , behandla den förväntade uppsjö av kovidininfektioner som crescendo i de mest "vaccinerade" och därmed immunsupprimerade individer bland oss. För att behandla dessa kovidinfektioner krävs kända säkra och effektiva behandlingar, bland annat antivirala läkemedel. ivermektin och hydroxiklorokin.

Dr Shoemaker och Karen Rucas O.T. har skrivit ett brev till folkhälsoinstitutet i Kanada och den nationella rådgivande kommittén för vaccinationer. Brevet finns nedan och har mitt fulla stöd. Det innehåller gott om bevis och solid logik till stöd för de två kraven:

  1. Ge kanadensiska läkare och patienter tillgång till dessa säkra, prisvärda och effektiva läkemedel.
  2. Stoppa injektionen av dessa misslyckade och farliga genetiska experiment i våra barn.

Denna skrivelse har mitt fulla stöd. Läs det och sprid det runt om i världen. Det är väl refererat med länkar som gör det till ett mycket användbart dokument för oss alla, inklusive aktivister, utbildare och goda jurister.  

Den kanadensiska regeringen har varit döv för ärliga läkare, forskare och lastbilschaufförer. Genom att dela detta öppna brev i Kanada och internationellt kan vi bidra till att öka trycket på den ockuperade kanadensiska regeringen att upphöra med angreppet på vår hälsa, vår frihet, ärliga läkare och riktig vetenskap.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från . Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska