Dr Mark Trozzi

Huaei-svamp hjälper till att reparera ribosomskador från skott från kovider

Covid-"vacciner" är mer destruktiva för livsviktiga ribosomer än kemoterapi.

Detta leder till en kraftig försämring av hälsan och påskyndat åldrande. Tack och lov finns det en svamp som hjälper till.

Huaier-svampens effekter på funktionell kompensation för destruktiva Ribosomal RNA-strukturer efter vaccinering mot Sars-coV-2 mRNA

av Manami Tanaka, Tomoo Tanaka, Xiaolong Zhu, Fei Teng, Hong Lin, Zhu Luo, Ying Pan, Sotaro Sadahiro, Toshiyuki Suzuki, Yuji Maeda, Ding Wei och , Zhengxin Lu

Abstrakt

Även om vaccinationsstrategin mot COVID-19 har en slående effekt över hela världen, är det okänt om den långsiktiga effekten av sekventiella mRNA-injektioner av viruset är känd. Vi analyserade biologiska förändringar genom total RNA-sekvensering hos Pfizer-BioNTech-vaccinerade normala friska frivilliga och cancerpatienter, med eller utan adjuvant Huaier-behandling. En betydande förstörelse av ribosomala RNA-strukturer identifierades, vilket förstärktes av serieinjektioner. Till skillnad från den förstörelse som orsakas av kemoterapi med platinum(II)-komplex identifierades en progressiv förstörelse av 18S-ribosomen även 6 månader efter vaccinationen. Påverkan resulterade i en massiv hämning av översättning och transkription, vilket var av stor betydelse för signalöverföringen inom och mellan neuronerna och för lipidmetabolismen, som är relaterad till åldrandeprocessen. Huaier kompenserade dessa dysfunktioner genom miRNA-medierad transkriptionskontroll, genom typisk aktivering av PI3K/AKT-signalvägen. Gene Ontology-analysen visade spontan virionproduktion i antal även efter tre månader efter den första vaccinationen. Den aktuella studien visade att adjuvantbehandling som Huaier kompenserar den accelererade åldrandeprocessen genom mRNA-vaccination.

Här är hela artikeln

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska