Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Huaei-svamp hjälper till att reparera ribosomskador från skott från kovider

Covid-"vacciner" är mer destruktiva för livsviktiga ribosomer än kemoterapi.

Detta leder till en kraftig försämring av hälsan och påskyndat åldrande. Tack och lov finns det en svamp som hjälper till.

Huaier-svampens effekter på funktionell kompensation för destruktiva Ribosomal RNA-strukturer efter vaccinering mot Sars-coV-2 mRNA

av Manami Tanaka, Tomoo Tanaka, Xiaolong Zhu, Fei Teng, Hong Lin, Zhu Luo, Ying Pan, Sotaro Sadahiro, Toshiyuki Suzuki, Yuji Maeda, Ding Wei och , Zhengxin Lu

Abstrakt

Även om vaccinationsstrategin mot COVID-19 har en slående effekt över hela världen, är det okänt om den långsiktiga effekten av sekventiella mRNA-injektioner av viruset är känd. Vi analyserade biologiska förändringar genom total RNA-sekvensering hos Pfizer-BioNTech-vaccinerade normala friska frivilliga och cancerpatienter, med eller utan adjuvant Huaier-behandling. En betydande förstörelse av ribosomala RNA-strukturer identifierades, vilket förstärktes av serieinjektioner. Till skillnad från den förstörelse som orsakas av kemoterapi med platinum(II)-komplex identifierades en progressiv förstörelse av 18S-ribosomen även 6 månader efter vaccinationen. Påverkan resulterade i en massiv hämning av översättning och transkription, vilket var av stor betydelse för signalöverföringen inom och mellan neuronerna och för lipidmetabolismen, som är relaterad till åldrandeprocessen. Huaier kompenserade dessa dysfunktioner genom miRNA-medierad transkriptionskontroll, genom typisk aktivering av PI3K/AKT-signalvägen. Gene Ontology-analysen visade spontan virionproduktion i antal även efter tre månader efter den första vaccinationen. Den aktuella studien visade att adjuvantbehandling som Huaier kompenserar den accelererade åldrandeprocessen genom mRNA-vaccination.

Här är hela artikeln

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska