Hybridkrigföring

Fysiska och psykologiska vapen som används för att förslava oss, mot vår frihet och kärlek.

Transkript

Alla anständiga människor i världen attackeras i ett hybridkrig. Det innehåller fysiska eller kinetiska element som kriget i Ukraina och de kovida injektioner som lemlästar, dödar och steriliserar människor. Det innehåller också psykologiska element. Coronaviruset har till exempel fungerat som ett redskap som används för att framkalla rädsla och manipulera oss alla genom mandat som faktiskt tjänar till att förstöra vårt samhälle och våra kulturer, vilket banar väg för globalisternas "stora återställning" och "nya världsordning". De försöker eliminera den fria viljan, göra slut på andligheten och korallisera oss till ett slavsystem där vi är drogade och kopplade till deras AI-gud.

Vi måste stå emot detta med all vår kreativitet och vårt engagemang, så att vi kan skapa en fri värld baserad på andlig upplysning och kärlek, inte slaveri under artificiell intelligens.

Kanadensiska Glen Jung från BLNs gjorde intervjun nedan med Maajid Nawaz, som är expert på dessa geopolitiska frågor. Jag hoppas att ni finner den upplysande och motiverande.

Vi befinner oss i ett hybridkrig - Maajid Nawaz

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska