Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Feintuch: Låt FDA ställas inför rätta

Skydda barnen från dessa galningar. Stoppa deras brott, blodbad och en hundraårig pest.

Dr Feintuch ser den synergistisk fara av SARS COV2-viruset med funktionsökning och genetiska injektioner. Han pekar ut förövarna söder om gränsen som Vi är för förövarna norr om gränsen.. Dr Feintuch är mycket välinformerad och passionerad. Jag är förvånad över att vi hade missat denna fantastiska intervju på The New American fram till i dag.

I den här intervjun med The New American berättar Dr. Eric Feintuch från Alliansen för oförytterliga rättigheter beskrev hur de federala hälsomyndigheterna ägnar sig åt korruption och lögner när det gäller att utvärdera säkerheten och effekten av experimentella Covid-genoterapier (även kallade "vacciner"). 

Stödjande material:

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska