Dr Aseem Malhotra | Stoppa skotten! Presskonferens om världsmästerskapet i fotboll

En ny peer-reviewed artikel av Dr Aseem Malhotra kräver ett omedelbart och "fullständigt avbrytande" av Covid-19 "vacciner".

Dr Aseem Malhotra är en känd kardiolog från Storbritannien. Han har aldrig ifrågasatt säkerheten hos traditionella vacciner. Han var till en början mycket positiv till att införa de nya "vaccinerna" från Covid. Han tog Pfizer-injektioner i början av 2021 och marknadsförde dem i nationell TV i Storbritannien.

Kort efter injektionerna av covid "vaccin" fick Dr Malhotras mycket vältränade far en hjärtattack och dog. Detta utlöste Dr Malhotras djupdykning i vetenskapen och verksamheten kring covidinjektionerna. Efter nio månaders djupgående forskning producerade han en vetenskaplig artikel i två delar med titeln: Att bota pandemin av felaktig information om COVID-19 mRNA-vaccin genom verklig evidensbaserad medicin, delar en och två. Dessa artiklar har nu granskats av kollegor och publicerades för två dagar sedan, den 26 september 2022, i Journal of Insulin Resistance.

I går höll Världshälsorådet en presskonferens i London med doktor Tess Lawrie som värd. Dr Malhotra presenterade sin forskning och sina insikter om mRNA-injektioner. Hans dataanalys skär igenom industrins bedrägerier och felaktiga framställningar och visar att injektionerna i bästa fall har en liten kortvarig nytta, medan dödsfall och skador i samband med dem saknar motstycke. Dr Malhotra avslöjar också den djupa korruptionen inom den medicinska och statliga industrin som underlättade godkännandet, främjandet och till och med föreskrifterna för dessa dödliga injektioner.  

Efter Dr Malhotra kom vår amerikanska favoritpatolog Dr Ryan Cole på scenen via videolänk och delade med sig av molekylära och filosofiska insikter samt mikroskopiska bilder av skadade vävnader och organ som framkommit vid obduktioner av de tvångsomhändertagna "vaccinoffren".

Här är videon från presskonferensen med tidsstämplar, samt båda delarna av Dr Malhotras artikel.

27 september 2022 London UK WCH Presskonferens med Dr Aseem Malhotra, Dr Ryan Cole och Dr Tess Lawrie

Tidsstämplar:

0:00:00 – 0:11:15 | Väntar på att starta

0:11:15 – 0:13:40 | Inledning av Dr Tess Lawrie, medgrundare av World Council for Health.

0:13:40 – 1:22:00 | Dr Aseem Malhotra MD

1:25:30 – 1:57:20 | Amerikansk patolog Dr Ryan Cole MD

1:57:20 – 2:06:00 | Dr Tess Lawrie delar med sig av mer relevanta insikter om de institutionella misslyckanden som gav rekordvinster för de stora läkemedelsbolagen och orsakade rekordstora skador och dödsfall för vanliga människor. World Council For Health stöder helt och hållet dr Malhotras och dr Coles uppmaning att avbryta och återkalla de genetiska injektionerna med covid-19.

2:06:00 -2:37:10 | Q och A

Att bota pandemin av felaktig information om COVID-19 mRNA-vaccin genom verklig evidensbaserad medicin

Utskrivbara PDF-filer:

Dr Trozzis varning utfärdad den 4 juni 2021 Covid "Vaccine"; Hur farliga är de?

Runt om i världen har sjukdomar och dödsfall följt på injektionskampanjerna med "vaccin". Som vi kommer att undersöka är många av de tidiga biverkningarna av injektionerna likartade med kovid och rapporteras som fler kovidfall. Detta är inte förvånande med tanke på att dödsfall av många olika orsaker under de senaste ett och ett halvt åren har framställts felaktigt för allmänheten som dödsfall på grund av kovid, för att stärka de många aspekterna av det kriminella kovidföretaget, inklusive injektionerna.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska