Läkarna Verkerk och Trozzi: Varför använda överdödlighet?

Även om systemen för rapportering av negativa händelser är tragiskt nog imponerande, är de alla i varierande grad underskattade. Kanada är ett extremfall, och därför är det viktigt att använda uppgifter om överdödlighet för att avslöja det uppenbara.

De flesta system för rapportering av biverkningar i världen visar på dramatiska mängder död och sjukdom efter så kallade "vacciner" covid-19. Det har alltid funnits en stor underrapportering av biverkningar av vacciner, men läkares tvång att inte rapportera biverkningar och dödsfall i samband med dessa specifika injektioner förstärker detta avsevärt. Dr Verkerk och jag förklarar vikten av att utnyttja överdödlighet för att övervinna denna effekt, och förklarar den uppenbara begravda sanningen. Här är den 10 minuter långa del 4 av podcasten Heart to Heart: Dr Rob Verkerk PhD i samtal med Dr Mark Trozzi MD.

Varför är underrapporteringen i Kanada så extrem?

Dr Patrick Phillips rapporter om biverkningar blockerades och han förföljdes för att han försökte rapportera dem:

Mer information om det kanadensiska omslaget UP

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska