Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Läkarna Verkerk och Trozzi: Varför använda överdödlighet?

Även om systemen för rapportering av negativa händelser är tragiskt nog imponerande, är de alla i varierande grad underskattade. Kanada är ett extremfall, och därför är det viktigt att använda uppgifter om överdödlighet för att avslöja det uppenbara.

De flesta system för rapportering av biverkningar i världen visar på dramatiska mängder död och sjukdom efter så kallade "vacciner" covid-19. Det har alltid funnits en stor underrapportering av biverkningar av vacciner, men läkares tvång att inte rapportera biverkningar och dödsfall i samband med dessa specifika injektioner förstärker detta avsevärt. Dr Verkerk och jag förklarar vikten av att utnyttja överdödlighet för att övervinna denna effekt, och förklarar den uppenbara begravda sanningen. Här är den 10 minuter långa del 4 av podcasten Heart to Heart: Dr Rob Verkerk PhD i samtal med Dr Mark Trozzi MD.

Varför är underrapporteringen i Kanada så extrem?

Dr Patrick Phillips rapporter om biverkningar blockerades och han förföljdes för att han försökte rapportera dem:

Mer information om det kanadensiska omslaget UP

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska