Iron Will:s varningar i Wien

Kanadensiska Iron Will Dove's intensiva analys av de globalistiska rovdjurens pågående angrepp mot oss, som premiärvisades för en internationell publik i Wien den 15 september 2022.

Detta är inget för de svaga eller de som håller fast vid rosa glasögon. Men om du håller med om att förnekelse inte är en del av botemedlet, kommer du definitivt att vilja se detta och överväga Iron Wills syntes.

Agenda och fallout - de kommande 50 åren | Iron Will

Mediakonferensen Better Way Media i Wien

Den 15 september var den första dagen av konferensen Better Way Media i Wien, som anordnades tillsammans med Vi visar våra ansikten (Wir zeigen unsere Gesichter), och Världsrådet för hälsa. Nya genuina "alternativa" mediepersonligheter från hela världen samlades med aktivister och forskare, däribland jag själv. I denna globala tankesmedja av covaida sanningssägande ledare ingick bland annat Kanadas Glen Jung från Nyheter från Bright Light och Iron Will Dove från Ett starkt och fritt Kanada. I dag vill vi dela med oss av Iron Wills presentation, som är hans mycket välgjorda analys av den globalistiska agendan, där covid-19 är en viktig del.

Iron Will har intensivt studerat covid-agendan och globalisternas åtgärder och planer sedan covid lanserades mot oss. Han har intervjuat många forskare, läkare, politiker, advokater, ekonomer, aktivister, psykologer och andra viktiga experter. Vi har delat med oss av många fantastiska Iron Will-intervjuer under de senaste två åren.  

Här från Wien finns Iron Wills analys och sammanfattning av de senaste två åren och hans förutsägelser om faror som väntar.

Varning: de globala rovdjurens handlingar och avsikter är mycket mörka; därför är Iron Wills presentation inte lämplig för barn. Samtidigt bör den hårda verkligheten när det gäller globalisternas handlingar och planer inte förlamas av rädsla, utan motivera oss till intelligenta, ambitiösa och samordnade åtgärder för att få deras agenda att spåra ur och säkra vår överlevnad. Detta är ingen sport för åskådare.

Under de kommande dagarna och veckorna kommer vi att dela med oss av mer material från mediekonferensen "Better Way", konferensen om medicinsk vetenskap, frihetsrallyt och presskonferensen i Wien den 15-18 september. Detta kommer att omfatta utvecklade strategier och taktiker för att avvärja de faror vi står inför.  

Här finns en panel som jag var värd för lördagen den 17 september. I den panelen deltog Dr Geert VandenBossche, Dr Rob Verkerk, Dr Robyn Cosford och Dr Josh Guetzkow för att diskutera läget för den farmakologiska industrin och vad dess roll bör och inte bör vara i den framtid som vi strävar efter att skapa tillsammans.

Våra österrikiska allierade behöver hjälp:

Better Way-konferensen och händelserna i Wien gav många framsteg i det globala arbetet för sanning och frihet; detta inkluderar kunskap och material som vi kommer att dela med oss av under de kommande veckorna, liksom strategiska framsteg i samordningen av läkare, forskare, nya medier, etiska advokater, aktivistledare och andra, i vårt mål att stoppa de kovida brotten och förhindra ytterligare övergrepp som WHO och deras medbrottslingar har planerat för oss alla. Hela programmet i Wien finansierades och organiserades av den österrikiska organisationen för sanning och frihet för kovider som heter We Show Our Faces (Vi visar våra ansikten). Detta inkluderade resor och logi för många covid-experter och ledare från hela världen, inklusive mig själv. Detta stöd var nödvändigt på grund av de institutionella, statliga och ekonomiska övergrepp som vi får för att vi talar sanning och motarbetar den kriminella covidagendan; många av oss är inkomstfria och skulle inte ha kunnat delta utan stödet.

Två veckor innan evenemangen i Wien inleddes meddelade den österrikiska regeringen att de räknar med en ökning av uppvärmnings- och bränslekostnaderna i Österrike med 500% under de kommande månaderna. Detta innebär en enorm skada för den österrikiska ekonomin. Tyvärr fick detta många sponsorer till Better Way-evenemangen att dra tillbaka eller kraftigt minska sitt utlovade stöd. Detta har gjort att den österrikiska gruppen har hamnat i en svår ekonomisk knipa. Jag försäkrar er att vi alla kommer att dra nytta av det vi åstadkom och satte igång förra veckan i Wien. Om ni har möjlighet att hjälpa våra frihetskämpar i Österrike, finns här en länk till deras donations-sida: https://wirzeigenunsergesicht.org/unterstuetzung/

  • Att utforska det arbete som de utför besök deras webbplats.. Det finns en ikon för översättning av språk i det övre högra hörnet av deras hemsida.
  • För mer material från Iron Will Dove och för att stödja Strong and Free Canada kan du besöka deras webbplats: https://strongandfreecanada.org/
Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska