Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Hälsningar från Wien

Jag hoppas att du mår bra. Jag har varit mycket upptagen den senaste veckan i Österrike på WCH:s konferenser Better Way Media och Medical-Science samt på ett rally och internationella gruppmöten där jag har arbetat med nästa steg för att lösa de hot och utmaningar som vi står inför från de globala rovdjuren. Detta är anledningen till att jag inte har publicerat några nyheter eller material på flera dagar. Jag vill försäkra er om att jag är säker och sänder er välsignelser. Här är ett mycket kort videomeddelande.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


このフォームを送信することにより、お客様はTrozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/からのマーケティング・メールの受信に同意したものとみなされます。メール受信の同意は、各メールの下部にあるSafeUnsubscribe®のリンクを使って、いつでも取り消すことができます。電子メールはConstant Contactでサービスしています
sv_SESvenska