Dr Mark Trozzi

Jag hoppas att du mår bra. Jag har varit mycket upptagen den senaste veckan i Österrike på WCH:s konferenser Better Way Media och Medical-Science samt på ett rally och internationella gruppmöten där jag har arbetat med nästa steg för att lösa de hot och utmaningar som vi står inför från de globala rovdjuren. Detta är anledningen till att jag inte har publicerat några nyheter eller material på flera dagar. Jag vill försäkra er om att jag är säker och sänder er välsignelser. Här är ett mycket kort videomeddelande.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Hjälp till att sprida ordet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska