Hälsningar från Wien

Jag hoppas att du mår bra. Jag har varit mycket upptagen den senaste veckan i Österrike på WCH:s konferenser Better Way Media och Medical-Science samt på ett rally och internationella gruppmöten där jag har arbetat med nästa steg för att lösa de hot och utmaningar som vi står inför från de globala rovdjuren. Detta är anledningen till att jag inte har publicerat några nyheter eller material på flera dagar. Jag vill försäkra er om att jag är säker och sänder er välsignelser. Här är ett mycket kort videomeddelande.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska