Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Läkarna Shoemaker och Trozzi | Nollkompromisser

Här är ett passionerat och korrekt samtal mellan Dr Shoemaker och mig.

Dr Shoemaker och jag är båda kunniga, etiska och motiverade. Vi är helt och hållet engagerade i att till varje pris fullgöra våra plikter: studera vetenskapen, berätta sanningen, lindra lidande och skydda de oskyldiga. Jag hoppas att ni finner kunskap, passion och till och med lite skratt i detta fullständigt uppriktiga samtal mellan oss, i slutet av Dr Shoemakers tio dagar långa vakan i Toronto. 33 minuter.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska