Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Brådskande åtgärder: Lämna Världshälsoorganisationen

Vänner, ta er tid för denna massaktion för att hjälpa till att befria oss själva och vår värld.

#ExitTheWho #StopTheWHO #BoycotTheWHO

Introduktion till ACTION

Målet

Som ni vet från tidigare material har WHO är den kanal genom vilken det kriminella covidföretaget beskattar, manipulerar och verkställer allt från låsningar till masker och tvångsinjektioner med dödlig verkan. på oss alla. WHO:s direktör Tedros är en ondskefull person. med ett korrupt och våldsamt förflutet, som lyckades skapa sig en position som WHO:s diktator. Under hans missbrukande styre har WHO ett ständigt program för att ta mer makt, när de redan har för mycket och har blivit en fullständigt destruktiv kraft i världen som måste stoppas för allas vårt bästa.

Du kanske också är medveten om att WHO har utarbetat två vägar till en drastiskt ökad nivå av global makt över oss: Fördraget om beredskap för pandemier, och Ändringar av det internationella hälsoreglementet. Om de lyckas på någon av dessa vägar kommer de att ha de nödvändiga papperen på plats för att åsidosätta nationell och personlig suveränitet runt om i världen. De har politiker från många nationer som är redo att sälja ut oss och åsidosätta våra konstitutioner och medborgerliga rättigheter. De senaste två åren har varit dåliga, men de är redo att göra det mycket värre. Vi måste stoppa dem; på ett eller annat sätt.

WHO har en historia av att i tysthet bygga upp en fernissa av allmänhetens medverkan i sin propaganda, så att de kan hävda att vi alla har gått med på de övergrepp som de delar ut. På detta sätt placerade WHO under diktatorn Tedros på fredagen den 2 september i tysthet en smal öppning för offentliga bidrag på en baksida av deras webbplats nära botten av denna sida: https://inb.who.int/home/public-hearings

"Andra omgången av offentliga utfrågningar

För den andra omgången av offentliga utfrågningar (29-30 september), som styrs av frågan: "Vad anser du, utifrån dina erfarenheter av COVID-19-pandemin, att man bör ta itu med på internationell nivå för att bättre skydda sig mot framtida pandemier?", kommer berörda parter att uppmanas att lämna in ett videouttalande (på upp till 90 sekunder, tillsammans med en utskrift). Uttalanden kan lämnas in på något av WHO:s sex officiella språk (arabiska, kinesiska, engelska, franska, ryska, spanska och kinesiska).

Inlämningsperioden inleds fredagen den 9 september och avslutas tisdagen den 13 september 2022.

Två sammanställningar av videouttalanden, vardera på tre timmar, kommer att sändas från WHO:s webbplats. Den ena sänds den 29 september och den andra den 30 september.

Sammanställningarna kommer att utarbetas av WHO:s sekretariat, med hänsyn till behovet av att säkerställa att de offentliga utfrågningarna är korrekta, lämpliga och anständiga, samt att det råder jämn könsfördelning och en rättvis geografisk representation. Videoförklaringar som inte ingår i sammanställningarna kommer att vara tillgängliga från WHO:s webbplats, förutsatt att de också uppfyller kraven på anständighet, lämplighet och värdighet. Dessa videoförklaringar kommer att göras tillgängliga så snart som möjligt efter det att de offentliga utfrågningarna har avslutats; tidpunkten kommer att bero på antalet inkomna bidrag.

Ytterligare information om hur du skickar in en video kommer att finnas på den här sidan när du kan skicka in den."

Snäva tidsfrister, kort varsel

Lägg märke till att de bara ger sju dagar i förväg, en ledande fråga, 90 sekunder, ingen information om hur man skickar in videon förrän den dag då de kortvarigt öppnar för bidrag under bara fyra dagar, varav två är helgdagar, och de väljer vilka de ska visa i sina sammanställningar. Jag är säker på att deras video kommer att visa människor som stöder att WHO får mer makt över oss och mer pengar från oss.

Så här ser planen ut (med en extra försiktighet i nästa stycke om direkta inlagor till WHO). Låt oss alla göra en video på 90 sekunder eller mindre med era verkliga tankar om WHO. På fredag (i morgon) gå hit och bläddra ner till anvisningarna för hur du laddar upp din video eller länk samt din skriftliga utskrift av vad du säger.

Sista minuten varning för uppladdning till WHO: Sista minuten varning för uppladdning till WHO:

Här är den uppdaterade planen och rekommendationen från Världshälsoorganisationen som tar hänsyn till de ändringar som WHO gjorde i sista minuten, inklusive krav på digitala ID-kort och andra frågor som har ökat vår försiktighet när det gäller att ladda upp videon med WHO. Vi håller dock på att skapa ett säkert bibliotek för era videor på WCH. Här hittar du det uppdaterade meddelandet och länkar för att enkelt ladda upp din video till Världshälsoorganisationen och WHO om du fortfarande väljer att göra det efter att ha läst uppdateringen: https://worldcouncilforhealth.org/news/statements/stopthewho-update/

Den mycket viktiga reservplanen:

På Världshälsorådet tillhandahåller vi ett forum för att ladda upp dessa videor utan att WHO är inblandad eller filtrerar dem, och vi tillhandahåller en länk till WHO:s uppladdningar (se varning för WHO:s webbplats). Världshälsorådet och WHO:s alternativ finns båda här: https://app.videopeel.com/c/ccalchpm

Under tiden föreslår jag att du laddar upp din video och/eller en längre video med dina genuina tankar om WHO och vad som bör hända, på alla dina sociala medier eller videokanaler med hashtaggarna: #ExitTheWHo #StopTheWHO och #BoycottTheWHO. Vi är inte begränsade till videor i denna decentraliserade plan; artiklar, konst, musik, teckningar och alla andra metoder som du väljer för att dela dina tankar och känslor.

Tedros och hans hantlangare kan presentera en sammanställning som stöder utvidgningen av hans diktatur, men vi kommer att skapa ett verkligt offentligt register genom WCH och på alla sociala medier. I detta decentraliserade forum kan ni vara med och uttrycka folkets sanna vilja, långt och brett så att vi alla kan se, höra och dela den. Detta är framtiden, decentraliserad verklig demokrati.

Här är min korta video

Dr Christof Plothe

Tack James Roguski

Ett stort tack till James Roguski som så flitigt övervakar WHO och varnade oss för situationen som han gjort tidigare. Prenumerera på och stöd hans undergrupp.

James Roguski: Åt helvete med WHO

Ring till SCREW THE WHO VOICEMAIL HOTLINE och dela din åsikt om WHO med oss: 310-256-3749

Här är WCH:s grundare Dr Tess Lawries insikter och uppmaning till denna åtgärd: https://drtesslawrie.substack.com/p/the-who-is-asking-for-our-input-lets

Vänner, jag fortsätter att arbeta extremt engagerat med mitt lilla team på ett uppdrag att staka ut en kurs genom dessa märkliga mörka tider med vår hälsa intakt, och att återupprätta rättvisa och mänskliga rättigheter i vårt land och i världen. Jag försäkrar er att vi lever och arbetar med en liten budget, men vi behöver fortfarande er ekonomiska hjälp. Jag är tacksam om och när ni kan hjälpa till med donationer eller insamling av medel för vårt arbete. Tack, Mark Trozzi MD

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska