Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Covid-brottslingar dödar fortfarande spädbarn

Dokument från Pfizers kliniska prövning som beställts av domstol visar att 45% av gravida kvinnor förlorade sina barn.

Det är svårt att tro att medicinska tillsynsmyndigheter som College of Physicians and Surgeons of Ontario, under ledning av dr Nancy Whitmore, inte bara vägrar att kräva ett stopp för dessa injektioner, utan att de utreder och förföljer alla läkare i Ontario som så mycket som skriver ett medicinskt undantag, även för en gravid kvinna. Pfizer försökte dölja detta och fortsatte med dödandet trots att de definitivt visste det; det kommer från deras egen forskning. Kolla in det här tvåminutersreportaget.

Här finns mer material om det pågående angreppet på kvinnor, ofödda barn och vår fertilitet:

Tack vare den riktiga journalistiken på Den kanadensiska oberoende för denna video och detta stödmaterial.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska