Covid-brottslingar dödar fortfarande spädbarn

Dokument från Pfizers kliniska prövning som beställts av domstol visar att 45% av gravida kvinnor förlorade sina barn.

Det är svårt att tro att medicinska tillsynsmyndigheter som College of Physicians and Surgeons of Ontario, under ledning av dr Nancy Whitmore, inte bara vägrar att kräva ett stopp för dessa injektioner, utan att de utreder och förföljer alla läkare i Ontario som så mycket som skriver ett medicinskt undantag, även för en gravid kvinna. Pfizer försökte dölja detta och fortsatte med dödandet trots att de definitivt visste det; det kommer från deras egen forskning. Kolla in det här tvåminutersreportaget.

Här finns mer material om det pågående angreppet på kvinnor, ofödda barn och vår fertilitet:

Tack vare den riktiga journalistiken på Den kanadensiska oberoende för denna video och detta stödmaterial.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från . Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska