Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

"Uppdaterade" mRNA-injektioner godkända efter testning på 8 möss

Världshälsorådets uttalande från den 6 september 2022

FDA har ändrat tillstånden för nödfall för Moderna- och Pfizer-BioNTech Covid-19-injektionerna. EU-tillstånden omfattar nu användning av nya "bivalenta vacciner" som innehåller mRNA från den ursprungliga stammen av SARS-CoV-2 samt en delad mRNA-komponent från BA.4- och BA.5-linjerna av Omicron-varianten.

Storbritanniens tillsynsmyndighet för läkemedel och hälsovårdsprodukter har likaså godkände användningen av både Modern och Pfizer/BioNTechs ytterligare booster efter att de "befunnits uppfylla den brittiska tillsynsmyndighetens standarder för säkerhet, kvalitet och effektivitet".

Godkännandet av de båda "bivalenta vaccinerna" baserades på "alla tillgängliga bevis., inklusive omfattande uppgifter om säkerhet och effektivitet för vart och ett av de monovalenta mRNA-vaccinerna Covid-19, uppgifter om säkerhet och immunogenicitet från en klinisk studie av ett bivalent COVID-19-vaccin som innehöll mRNA från omikronvarianten BA.1 som liknar vart och ett av de vacciner som är godkända, och icke-kliniska uppgifter som erhållits med hjälp av ett bivalent COVID-19-vaccin som innehöll mRNA från den ursprungliga stammen och mRNA som är gemensamt för omikronvarianten BA.4 och BA.5."

Dessa tillsynsmyndigheter har försummat att informera allmänheten om att inga studier på människor gjordes innan de nya "uppdaterade boosters" godkändes och att den kliniska studien som det hänvisas till endast omfattade åtta möss. Detta är både oöverträffat och vårdslöst.

WCH efterlyser en omedelbart stopp till det världsomspännande och onödiga vaccinationsprogrammet Covid-19. De nya "bivalenta vaccinerna" har inte genomgått tillräckliga tester och har byggts på en redan bristfällig och bevisat farlig injektion. När de rullas ut till allmänheten denna vecka kommer de nya "bivalenta vaccinerna" faktiskt att användas för första gången på människor.

Länkar:

FULLSTÄNDIGT UTTALANDE: https://worldcouncilforhealth.org/news/statements/bivalent-vaccines-approved/

Tillgång till ärlig bästa hälsoinformation för dig och din familj från Världshälsorådet. Det finns ett bättre sätt!

Världshälsorådet är en ideell organisation som enbart arbetar för mänsklighetens bästa. Vi uppskattar donationer. Tack för att du bidrar till att skapa en bättre framtid för oss alla.

Du är varmt inbjuden att delta i det mycket informativa veckovisa mötet med generalförsamlingen i WCH varje måndag kl. 14.00 EDT (Torontotid) här.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
sv_SESvenska