Moderna stämmer Pfizer för Covid-patentintrång

Officiella dokument visar att en "mRNA-vaccin-kandidat mot coronavirus som utvecklats och ägs gemensamt av NIAID och Moderna" överfördes till UNC Chapel Hill den 12 december 2019, innan "pandemin" ens hade börjat.   

Ralph Baric från UNC Chapill Hill, doktorand, samt NIAID-representanterna Amy Petrik, doktorand, och Barnery Graham, doktorand, Moderna-forskaren Sunny Himansu, doktorand, och Moderna-rådet Shaun Ryan har alla undertecknat avtalet om materialöverföring. Här är dokumentet i sin helhet:

Original: https://s3.documentcloud.org/documents/6935295/NIH-Moderna-Confidential-Agreements.pdf 

Backup: https://drtrozzi.org/wp-content/uploads/2022/09/NIH-Moderna-Confidential-Agreements.pdf

Här är en välskriven artikel om detta från "The Second Smartest Guy In The World". som täcker viktiga sidor i dokumentet.

Artikeln förklarar vidare att Moderna för närvarande stämmer Pfizer för intrång i flera Moderna-patent som är inblandade i skapandet av SARS C0V2 och som går så långt tillbaka som till 2013: patent för det vapeniserade virus som de lanserade mot oss, med vilket de krossade mänskliga rättigheter, och för de dödliga genetiska injektioner som de följde upp med.

Faucis NIAID, UNC Chapel Hill och Moderna gjorde affärer genom att skapa, handla och utbyta biotekniska coronavirus och mRNA-vacciner innan den så kallade pandemin började. Detta är ett solitt bevis på att de kovida brotten mot mänskligheten planerades i förväg. Detta motsäger lögnen om att covid-19 föddes spontant på en våt marknad i Wuhan, och att de skyndade sig att skapa vaccinet som svar på detta.

Dela gärna detta och bidra till att det läggs till de globala bevishögarna mot de kovida brottslingarna.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska