Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Shoemaker höll ett episkt tal under den sista dagen av vakan

Dr Shoemaker avslutade sin 10-dagarsvaka i Toronto med detta episka 5-minuterstal på trappan till Torontos gamla stadshus. Han berättar sanningen om giftet och behandlingen, ber sedan och ber premiärminister Ford att göra säkert och effektivt ivermektin tillgängligt för ontarianerna från och med den här veckan.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska