Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Germ & Terrain Reality. Är SARS CoV2 verkligt?

Finns det virus? Finns SARS COV2 verkligen? Vad orsakar "smittsamma" sjukdomar: bakterier eller terräng? Detta är viktiga frågor som måste lösas.

Mänsklighetens fiender, de globala rovdjuren, förövarna av kovider, skulle älska att se oss splittrade och förvirrade.

Under den senaste månaden har jag ägnat en stor del av min tid åt att avstå från det jag trodde att jag visste och att på ett friskt och öppet sätt studera dessa frågor i detalj. Jag har rådfrågat andra läkare och vetenskapsmän. Vi har träffats i grupper. Jag har deltagit i föreläsningar, debatter och arbetsgrupper.  

Jag har äntligen fått en säker uppfattning om dessa frågor som jag vill dela med mig av till er. Här är mina kortfattade slutsatser.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska