A Warrior Calls | En bra intervju med Christopher James

Jag gillade verkligen den här snabba intervjun med Christopher James från A Warrior Calls. Jag hoppas att du finner den både informativ och underhållande.

Mitt team och jag är fortfarande 100% engagerade i att hålla er informerade och att hjälpa till att stoppa de brott och kränkningar som begås mot oss alla under koviderna. Tack för att ni studerar, agerar, informerar andra och håller er friska. Detta är ett ekonomiskt utmanande uppdrag och jag uppskattar verkligen era donationer när det är möjligt. Välsignelser, Mark Trozzi 

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska