Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

A Warrior Calls | En bra intervju med Christopher James

Jag gillade verkligen den här snabba intervjun med Christopher James från A Warrior Calls. Jag hoppas att du finner den både informativ och underhållande.

Mitt team och jag är fortfarande 100% engagerade i att hålla er informerade och att hjälpa till att stoppa de brott och kränkningar som begås mot oss alla under koviderna. Tack för att ni studerar, agerar, informerar andra och håller er friska. Detta är ett ekonomiskt utmanande uppdrag och jag uppskattar verkligen era donationer när det är möjligt. Välsignelser, Mark Trozzi 

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska