Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Sanningen om Ivermectin

Det kan bota kovider, rädda liv, stödja immuniteten, blockera de dödliga "vaccinernas" verksamhet och till och med hjälpa till att behandla deras giftiga effekter, men de globala rovdjuren har en annan plan.

Kriget mot ivermektin är ett krig mot dig och mig. Kriget mot oss förs av de patetiska miljardärerna från de stora läkemedelsbolagen, Bill Gates, Fauci, Tedros, WHO, Schwabb, Trudeau, många politiker, hälsovårdsministrar, medicinska tillsynsmyndigheter, mediechefer, mediepersonligheter och alla andra som är inblandade i att förtrycka ivermektin och främja de felaktigt presenterade dödliga covidinjektionerna.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska