Sanningen om Ivermectin

Det kan bota kovider, rädda liv, stödja immuniteten, blockera de dödliga "vaccinernas" verksamhet och till och med hjälpa till att behandla deras giftiga effekter, men de globala rovdjuren har en annan plan.

Kriget mot ivermektin är ett krig mot dig och mig. Kriget mot oss förs av de patetiska miljardärerna från de stora läkemedelsbolagen, Bill Gates, Fauci, Tedros, WHO, Schwabb, Trudeau, många politiker, hälsovårdsministrar, medicinska tillsynsmyndigheter, mediechefer, mediepersonligheter och alla andra som är inblandade i att förtrycka ivermektin och främja de felaktigt presenterade dödliga covidinjektionerna.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska