Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Chris Shoemaker: "De har blod på sina händer"

För att de blockerar ivermektin, förföljer goda läkare, driver på covidininjektionerna och döljer blodbadet.

Dr Shoemaker slösar ingen tid på att organisera den hårda verkligheten. "Någon i toppen har något emot samhället. Samhället, sluta ta emot skotten!"

Idag lördag den 3 september 2022 är sista dagen för Dr Shoemakers tio dagars vakan på Nathan Phillip's Square i Toronto. Det börjar klockan 12.00 och talen börjar klockan 14.30. Om du befinner dig i Toronto kan du ansluta dig till denna sammankomst av fantastiska människor och stödja Dr Shoemakers försvar av kanadensare och sanningen.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska