Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

The Trozzi Report Episode 2 | Med Dr Francis Christian

Kirurg, historiker, poet, humanist och försvarare av Kanadas barn.

Dr Francis Christian är kirurg, historiker, poet och humanist. Hans meritförteckning är imponerande och inspirerar oss att fokusera när han talar. Hans långa lista över utmärkelser och referenser har krönts med Covid Era-priset för etisk och vetenskaplig integritet. Detta pris kommer i form av förföljelse från WEF, WHO och de patetiska köttdockor från "stora" läkemedelsföretag som för närvarande infiltrerar kanadensiska universitet, hälsoministerier och läkar- och kirurgkollegier.

Dr Christian är obeveklig i sitt arbete för att främja sanningen och skydda barn genom att se till att föräldrarna får sanningsenlig information om covid och injektionerna. Han står emot bedrägeri och korruption, oavsett vad det kostar honom. Följ med mig när han delar med sig av sitt unika och mest aktuella perspektiv på de senaste två och ett halvt åren. Denna intervju innehåller ett viktigt budskap för läkare.

Relaterat material

  1. Vad var det som startade allt? Den 17 juni 2021 talade Dr Christian på en presskonferens för oroliga föräldrar och förespråkade ett lagligt informerat samtycke och barns säkerhet i samband med covidinjektioner. Fyra dagar senare, den 21 juni 2021, kallades dr Christian till ett dystopiskt zoom-möte där han fick sparken av Susan Shaw, chefsläkare vid Saskatchewans hälsovårdsmyndighet, Preston Smith, dekanus för medicinska fakulteten vid Saskatchewans universitet, och Brian Ulmer, tillförordnad chef för kirurgiska institutionen. Mötet är exceptionellt läskigt.
  2. Vackert 4 minuters jubel för en lastbilskonvoj för frihet. 28 januari 2022. Den största protesten i Kanadas historia. Uppror mot Covids tyranner och kriminella. Här är samlingsropet.
  3. Dr Francis Christians stämningsansökan mot Saskatchewan Health Authority och University of Sasketchewans College of Medicine, m.fl.
  4. Dr Christians aktuella skrifter finns på hans hemsida
  5. Barnen bör befrias nu och aldrig injiceras med Covid.av Dr Paul Alexander PhD och Dr Mark Trozzi MD oktober 7, 2021
  6. Dr Francis Christians tal av den 21 oktober 2021 vid George Jonas Freedom Awards finns här.. Han drar nytta av sin kunskap om Sovjets historia och berättar om det historiska sammanhanget för de kovida brotten mot mänskligheten.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska