Dr Francis Christian och mötet i dystopin

Ärlig kirurg och professor avskedad för att ha förespråkat informerat samtycke

Den 17 juni 2021 uppfyllde dr Christian sin etiska och moraliska plikt genom att förespråka försiktighetsprincipen om informerat samtycke. Han talade vid en presskonferens för berörda föräldrar och uppmärksammade riskerna med Covid-vaccin för barn och bristen på informerat samtycke.

Den 23 juni 2021 kallades Dr Christian till ett möte där han avstängdes från alla undervisningsuppgifter och avskedades från sin tjänst vid Saskatchewans universitet från och med september 2021. Samma dag avslutades dr Christian också från sin tjänst som kirurg vid Saskatchewan Health Authority (SHA). Här finns en inspelning av det dystopiska mötet. Det är verkligen läskigt.

Relaterat material:

  1. Dr Francis Christian vackert 4 minuters jubel för frihetens lastbilskonvoj. 28 januari 2022. Den största protesten i Kanadas historia. Uppror mot Covids tyranner och kriminella. Här är samlingsropet.
  2. Dr Francis Christians stämningsansökan mot Saskatchewan Health Authority och University of Sasketchewans College of Medicine, etc.
  3. Dr Christians aktuella skrifter finns på hans hemsida.
  4. Barnen bör befrias nu och aldrig injiceras med Covid.av Dr Paul Alexander PhD och Dr Mark Trozzi MD oktober 7, 2021
  5. Dr Francis Christians tal av den 21 oktober 2021 vid George Jonas Freedom Awards finns här.. Han drar nytta av sin kunskap om Sovjets historia och berättar om det historiska sammanhanget för de kovida brotten mot mänskligheten.
Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska