Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Kanadensisk jordbrukare avslöjar dumheten i att förbjuda gödselmedel

Här är en paus från det covid-fake-vaccin blodbadet; något verkligt underhållande och intelligent från den ikoniska kanadensiska jordbrukaren och salt-och-jorden intellektuella: Quick Dick McDick.

The bra läkare i Kanada är inte ensamma. Vi vill behandla covid, stoppa dödliga injektioner och rädda liv. Vi skulle göra detta mycket bra om det inte vore för de onda idioterna i regeringen.

Det visar sig att våra smarta och kompetenta jordbrukare får liknande störningar från Ottawa. Jag antar att Trudeau och Schwabb vill ha en reservplan: om de inte kan döda oss alla med injektioner har de svält för att avsluta jobbet.

Tack för att du delade med dig av detta Michele!

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska