Dr Mark Trozzi

Dr Plothe | Covid "Vaccines" förstör mänsklig fertilitet

Exceptionell saklig presentation av Dr Plothe om Iron Will-rapporten.

Covid-injektionerna har varit vårdslösa i bästa fall, våldsamma i värsta fall. Bland de 1 500 sjukdomstillstånd som följer på injektionerna är kvinnors menstruationsrubbningar och både mäns och kvinnors infertilitet alarmerande. Människor steriliseras.

Några höjdpunkter:

 • En graviditet varar i nio månader, men dessa "vacciner" godkändes på bara 108 dagar. Hur kan man påstå att de är säkra under graviditet? Normalt tar det tio år att godkänna vacciner.  
 • Gravida kvinnor var uteslutna från kliniska prövningar, men injektionerna förklarades ändå vara säkra för gravida kvinnor. Det bygger alltså på ingenting!
 • 270 kvinnor blev gravida under Pfizer-försöket, varav 238 inte rapporterades, och endast en normal födsel rapporterades.
 • Polyetylenglykol, som är en komponent i den pegylerade nanopartikel som används för att överföra det genetiska materialet till mänskliga celler, var känd som ett fostertoxin redan innan covid lanserades.
 • Moderna och Pfizer-biotechs studier på 44 råttor i bara 42 dagar visade en fördubbling av preimplantationsförlust av graviditet och 295% ökad frekvens av fosterskador. Det gjordes ingen utvärdering av nästa generations effekter, och forskarna var behäftade med intressekonflikter som de försökte dölja.  
 • Fertilitet kräver långsiktiga studier. Dessa har inte gjorts.
 • I september 2021 rapporterades tiotusentals menstruationsproblem hos kvinnor efter injektionerna, med kraftiga blödningar som var 8000 gånger större än normalt!
 • En japansk studie av biodistribution visade en omfattande distribution med djup koncentration i kvinnors äggstockar.
 • Potentiella mekanismer för fertilitetsskador är bland annat toxicitet hos pegylerade nanopartiklar, toxicitet hos spikproteiner, immunsvar mot SP, autoimmun attack mot SP-producerande äggstockar och immunattack mot ett viktigt reproduktionsprotein, syncytin-1, som strukturellt sett liknar SP.
 • Moderna "vaccin" använder en högre dos på 100 mcg än Pfizers 30 mcg-dos. Pfizer upphörde med den högre dosen på grund av ännu högre toxicitet, men Moderna använder den fortfarande.
 • Det injicerade mRNA:t finns kvar i de flesta offer i två månader och stimulerar produktionen av spikprotein, där SP finns kvar i 15 månader. SP skadar manliga testiklar med dramatisk minskning av spermatogenesen.
 • En israelisk studie visade att spermiernas antal och fertilitet minskade efter en enda injektion, och studien avslutades därefter. Vad händer då med upprepade doser?
 • USA VAERS avslöjar massiva rapporter om infertilitetsproblem, som står för 95% av alla rapporter om infertilitet under de 30 år som rapporteringen har pågått för alla vacciner tillsammans.
 • Över hela världen, där "vaccinerna" används, sjunker födelsetalen dramatiskt nio månader senare. Detta är utan motstycke och omfattar Irland, Tyskland, Australien, Storbritannien, Schweiz, Sverige, Kanada, Ungern och andra länder.
 • De mest injicerade länderna har den största minskningen av födelsetalen.
 • I jämförelse med influensavacciner har dessa injektioner en 1500% högre andel missfall.
 • Vissa studier visar att polyetylenglykol orsakar nästa generations infertilitet. Kanske kommer injicerade personer att få sterila barn.
 • Vi behöver långtidskontroller, men läkemedelsföretagen injicerade kontrollpersonerna efter de korta studieperioderna, vilket eliminerar långtidskontroller. Det närmaste vi har är de länder där människor bäst har motstått tvångsinjektionerna.
 • Stoppa vaccinerna. Sluta undertrycka ivermectin och främja säker behandling av kovider. Stoppa förföljelsen av de läkare som har varit vetenskapligt och etiskt korrekta från början. Dessa läkare måste frikännas och återgå till att tjäna de människor som behöver oss nu mer än någonsin.
 • Dr Plothe utforskar möjligheten att denna genetiska modifiering av människor för att producera giftiga virala spikproteiner kan gå i arv och vilka konsekvenser detta kan få för barnen.
 • Presentationen slutar vid 24 minuter och Wills frågor börjar:  
 • Iron Will tar upp frågor om tjänstefel, uppsåt, felaktiga uppgifter, bedrägeri, komprometterade tidskrifter, förföljda goda läkare och CDC som döljer dödsfall genom att ta bort 50 000 dödsfall från VAERS-databasen och omklassificera dem.
 • Bland de okända frågorna finns följande: Kommer detta genetiska experiment att resultera i ärftlig produktion av gift SP hos människor? Kommer det att finnas framtida generationer?
 • Dr Plothe träffar dagligen många vaccinerade patienter som är skadade av covider i sin praktik och han berättar om några av dessa erfarenheter.
 • Dr Plothe påminner oss om hur vetenskapen verkligen fungerar och uppmanar till att upphöra med förtrycket och ha öppna forum. "Låt oss gå tillbaka till vetenskapen, i dag, inte i morgon."

Kommentar av Dr Trozzi:

Tack vare Iron Will och Dr Plothe. Verkligheten är tragisk, men denna intervju och dess innehåll är exceptionell. Det borde inte vara någon tvekan om att omedelbart stoppa dessa injektioner, samt att utreda och åtala de många högprofiterande förövarna och medbrottslingarna till brott mot mänskligheten utan motstycke. Tänk att universiteten i Western Ontario och Toronto redan nu kräver att studenterna ska injiceras och utsättas för denna sterilisering, annars förlorar de sin utbildning. De regeringstjänstemän som kräver detta är i krig med oskyldiga intet ont anande män, kvinnor och barn.

Relaterat föreslaget material:

Jag är så tacksam för alla som hörsammat uppmaningen och spridit budskapet; många liv har räddats och några friska barn kommer att födas. Jag är också mycket ledsen över att se denna undvikbara katastrof utvecklas när de av oss som ringde ut den nu måste kämpa mot en etablissemanget som vill eliminera oss från medicinenoch lämnar våra landsmän i Kanada försvarslösa. Vi kommer inte att ge efter. Underkasta er inte, förenas.

Webbplats för Christof Plothe DO:s föredrag: https://www.christofplothedo.com

Hjälp oss att stödja ett starkt och fritt Kanada https://strongandfreecanada.org/

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Hjälp till att sprida ordet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska