Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Rapport om protesterna vid University of Western Ontario

2 minuters nyhetsrapport från CHCH

Dr Ponesse doktorerade i etik till stöd för studenterna:

Vi kan fortfarande stödja studenterna. Uppmana universitetets administratörer att sluta kränka studenterna, stadgan om rättigheter och friheter och Nürnbergkodexen. Administratörernas namn och kontaktuppgifter finns här här.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska