Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Shoemaker | Stop the Shots Vigal Toronto Dag 2 Rapport

Ett kortfattat videomeddelande från Dr Shoemaker som spelades in i Toronto under den andra dagen av hans vakan för att stoppa skotten och rädda barnen. Det finns mycket tydliga bevis för att dessa injektioner är mycket skadliga och inte har någon nytta. Var snäll och dela detta med alla som fortfarande överväger att ge sig själv eller sina barn någon av dessa injektioner.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska