Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Videokompilering på 75-årsdagen av Nürnbergkodexen

Om talarna:

Den första talaren är Vera Sharav. Hon är en överlevare från förintelsen som fängslades i ett nazistiskt koncentrationsläger när hon var tre och ett halvt år gammal. Hon förlorade sin familj men överlevde. Hon har inga vanföreställningar. Här är WEF:s hjärna Noah Harari.   

Nästa talare är min respekterade vän, grundare av och medlem i styrkommittén för Världsrådet för hälsa, Dr Tess Lawrie.

Därefter kommer USA-advokaten Mary Holland, ordförande och chefsjurist på Children's Health Defense USA (försvar för barns hälsa).

Sist men inte minst är min respekterade vän, medlem av WCH:s styrkommitté, advokat, journalist och människorättsförespråkare Shabnam Palessa Mohamed.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska