Vax Control Groups slutrapport

"Självvald COVID-19-kohort "ovaccinerad" rapporterar om gynnsamma hälsoutfall och omotiverad diskriminering i en global undersökning"

Författare: Robert Verkerk PhD, Christof Plothe DO, Naseeba Kathrada MbChB, Katarina Lindley DO

Vi vill tacka ANH International, Världshälsorådet för hälsa forskare och 18 479 personer som lyckades hålla stånd, stå emot tvångsinjektionerna av kovider och stödja riktig vetenskap. Detta inkluderar några av läsarna här, som anslöt sig till Vax-kontrollgrupp när vi tillkännagav den 2021. Dessa sammanlagda hälsoupplevelser från den verkliga världen genererade en stor mängd data för den här första stora studien i sitt slag.

Kort sagt, verkligheten och den ärliga vetenskapen stöder inte kravet på att få människor att injicera sig. "Resultaten tyder på att det förefaller som om man väljer bort världens största medicinska experiment och förlitar sig på naturlig immunitet, egenvård med kosttillskott och/eller ivermectin eller hydroxiklorokin, vilket tycks bidra till låga incidenser av allvarlig sjukdom, sjukhusvistelse eller död."

Studien visar också på den omotiverade diskrimineringen och missbruket av icke genetiskt modifierade människor av regeringar, institutioner och arbetsgivare; många i studien förlorade sina arbeten och inkomster.

Efter censur av en Förhandsutgåva i juni., det reviderade dokumentet som utvärderar denna 18 500 personer starka internationella kohort av covid-19 "ovaccinerade" personer har nu blivit publicerad i International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research (internationell tidskrift för vaccinteori, praktik och forskning)..

Se: ANH Internationals källa och tillgång till hela rapporten finns här..

Du kan fortfarande gå med i Vax-kontrollgrupp, stärka din frihet att inte bli injicerad och bidra till vetenskapliga bevis som det kriminella kovidföretaget inte vill att vi ska ha; det vill säga "vad händer med de människor som inte låter sig tvångsinjiceras och hur förhåller sig detta till de många offren för tvångsinjektioner".  

Med tiden ser vi de stora fördelarna med att bygga upp ett naturligt immunförsvar, effektiviteten av tidig behandling, inklusive ivermectin, och de alltmer sorgliga effekterna av de felaktigt framställda covidinjektionerna på deras offer. Därför förutspår jag att resultaten av Vax Control Study i allt högre grad kommer att stödja ett slut på covidinjektionerna och frigörandet av ett hälsosamt liv och korrekt covidbehandling.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska