Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Tecumseh Ontarios väntade "frivillig isoleringsanläggning".

Här är Trudeaus liberala parlamentsledamot Irek Kuysmierczyk som i illusionen firar "Voluntary Isolation Facility" inför en arg publik av välinformerade män och kvinnor som förkastar planen.

Här är Trudeau-regimens tillkännagivande av sitt beslut att begrava kanadensarna ännu mer i skuld för att bygga en styggelse som folket inte vill ha:  https://www.canada.ca/en/public-health/news/2022/08/government-of-canada-to-announce-funding-for-a-safe-voluntary-isolation-site-in-windsor-essex.html

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska