5G är dåligt, men inga bevis kan övertyga en idiot.

Covid lanserades i början av 2020. De flesta av oss förklarades vara "oviktiga" och låstes in i sina hem. 5G-installatörer ansågs dock vara "oumbärliga". I städer runt om i världen tittade människor genom sina nya fängelsefönster och såg på när besättningar installerade 5G-torn.

Jag tror inte att detta var en tillfällighet: att sätta upp 5G-nätet samtidigt som man lockar människor till konstiga, felaktigt framställda injektioner. Vi kommer att ha mycket mer att säga om detta snart.  

Redan före 5G var EMF-strålning allvarligt skadlig för vår hälsa och för naturen. Mobiltelefonindustrin har varit minst sagt biologiskt vårdslös, och den förtjänar inget förtroende.

Följande video är verkligen rolig, men den vetenskap som beskrivs i den är mycket verklig. Min favoritdel är den strategi som presenteras för vårt självförsvar mot 5G. Jag hoppas att du får några magskratt och gasburkar.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska