Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Robusta frågor och svar med kanadensiska Covid-Truth-ledare

Dr Hoffe, Malthouse, Lindley, Shoemaker och Trozzi, Ted Kuntz från VCC, läkemedelsexpert Alan Cassels och Todd Harris, filmregissör för Uninformed Consent.

En kanadensisk expertpanel svarar på frågor från deltagare i 226 stater och 66 länder.

Den 20 augusti 2022 var Dr Kat Lindley och jag värd för World Council for Healths globala visning av filmen Uninformed Consent (oinformerat samtycke). Du kanske redan har sett filmen, men jag tror inte att du vill missa den robusta frågestunden med ledare i den kanadensiska frontlinjen som står mot kovidbrott och dödliga tvångsinjektioner.

Om du ännu inte har sett filmen Uninformed Consent kan du se den här: https://drtrozzi.org/2022/08/06/uninformed-consent-documentary/

Här är det nya materialet, som är en frågestund efter filmvisningen av WCH:

Dr Charles Hoffe, Dr Stephen Malthouse, Dr Kat Lindley, Dr Chris Shoemaker, Dr Mark Trozzi , Vaccine Choice Canadas ordförande Ted Kuntz, Uninformed Consent-chefen Todd Harris och den erfarne forskaren i läkemedelspolitik Alan Cassels.

Länkar till organisationer som nämns i diskussionen:

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska