Dr David Wiseman lämnar oss för kloka för att döda

En genomgång av FDA- och CDC-händelser från juni och juli.

Dr David Wiseman och hans team har gjort oss den oerhörda tjänsten att delta i och i detalj följa alla möten i tre separata rådgivande kommittéer till FDA och CDC. Här rapporterar han om deras verksamhet i juni och juli och om FDA:s och CDC:s förhållande till dem.

Vi måste veta hur löjliga dessa organisationer är och hur farligt det är att följa deras råd. Dr Wiseman omvandlar hundratals timmar av hans grupps forskning till 40 minuter som kommer att göra oss för kloka för att döda.

I denna tur i hög hastighet genom den senaste tidens vansinne visar dr Wiseman att FDA och CDC går långt utöver slarv och vårdslöshet, och att de är försumliga, bedrägliga och enligt min åsikt kriminella, vilket leder till skada och död. Var vänlig och formulera er egen åsikt på grundval av dessa bevis. Jag tror att ni kommer att bli chockade och bli befriade från all naivitet som skulle kunna stödja förtroendet för FDA och CDC.

De vet att skotten är farliga. De vet att sprutorna inte fungerar.De vet att sprutorna ökar risken för kovidinfektion. De använder sig av bedräglig matematik och döljer realiteter som ett 27 gånger högre risk/nytta-förhållande, kramper hos barn, hjärtmuskelinflammation, förvirrande etiketter och avsaknad av utgångsdatum.

De har inga verkliga bevis för att de har nytta av det, utan har istället uppfunnit begreppet "immunobridging", som helt enkelt innebär att vissa antikroppar produceras efter injektionerna. Det är deras nya standard för att hävda effektivitet, och den har ingen vetenskaplig grund. Betänk "Antikroppsberoende förstärkning.

Deras standard för "effektiv" är en kontinuerligt eroderande tolkning av deras kriterier som kallas "kan vara effektiva"; allvarligt! FDA:s egna uppgifter visar att de redan chockerande VAERS-uppgifterna om dödsfall och skador till följd av dessa injektioner är en 10-36 gånger för låg uppskattning.

"Offentlig politik bygger på tolkningar av extrapoleringar av antaganden" och "sådan politik presenteras för allmänheten som en dogm som inte kan ifrågasättas och används sedan som grund för mandat, marginalisering och diskriminering av dem som betecknas som oliktänkande". "

Dr Wiseman drar slutsatsen att "folkhälsoföreträdare har inget annat val än att på ett ärligt sätt ompröva generiska återanvända läkemedel på ett sätt som inte bara engagerar de läkare och forskare som har förespråkat användningen av dem, utan också vänder på deras förföljelse".   

När CDC och FDA utvärderar den möjliga säkerheten och den "möjliga effekten" av covidinjektionerna påminner de oss om denna kollegas logik:

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska