Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Patrick Holford | Spara IQ och förebygga Alzheimers sjukdom

Här är hur vi kan förebygga de allra flesta fall av alheimers sjukdom, rädda mänsklig intelligens och stoppa den nuvarande trenden med minskande IQ mellan generationer.

99% av Alzheimers sjukdom är inte genetiskt betingad och kan förebyggas. Patrick Holfords forskargrupp vid Institutet för optimal näring har gjort stora framsteg i förståelsen av hjärnans näring och hälsa samt i den tidiga upptäckten och förebyggandet av Alzheimers sjukdom. Här delar Dr Holford med sig av de mest prioriterade metaboliska och näringsmässiga lösningarna.

Den här presentationen av Patrick Holford innehåller humor och fascinerande insikter om mänsklig intelligens. Han avslöjar: en minskning av den mänskliga hjärnans storlek med 10% under de senaste tiotusen åren, en pågående minskning av IQ med 7% från varje generation till nästa, samt hur vi kan stoppa trenden och rädda den mänskliga intelligensen. Vi kommer att behöva den!

Gratis test av kognitiva funktioner

Vi är alla inbjudna att delta och dra nytta av det kostnadsfria, bekväma och omfattande program för tidig upptäckt och förebyggande som lanseras på följande adress www.foodforthebrain.org Det är gratis att göra testet för kognitiva funktioner och börja få personlig vägledning för att bevara våra mentala funktioner livet ut.   

Vi har inget botemedel mot Alzheimers, men det går att förebygga det. Tidig upptäckt, bedömning och expertrådgivning är avgörande. Alla över 40 år rekommenderas att delta.  

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska