James Roguski | WHO-hotet fortsätter och måste stoppas

James Roguski delar med sig av expertanalyser, råd och resurser för att vidta åtgärder.

WHO fortsätter att arbeta för att undergräva nationella regeringar och konstitutioner, samtidigt som man skapar en global diktatur i "hälsans" namn. Globala rovdjur använder WHO som deras kanal genom vilken de missbrukar och manipulerar oss alla.. James Roguski går igenom deras dokument, uppmärksammar oss på deras planer och ger oss råd om hur vi kan stoppa WHO.

Information om live-evenemanget den 21 augusti:

Imorgon, 21 augusti 2022 kl. 9.00 EDT, hålls också detta evenemang med James Roguski, Shabnam Palesa Mohamed och Dr Rima Laibow "Reclaim You Health, Freedom, and National Sovereignty from the WHO" (Återvinn din hälsa, frihet och nationella suveränitet från WHO). Här är länken för att registrera dig och delta i webbseminariet söndagen den 21 augusti 2022 kl. 9.00 EDT: https://event.webinarjam.com/register/5/lqov4bn

WHO måste stoppas. Här är mer information och resurser.  

Mer information från James Roguski:

Låt oss uppmana alla politiker, stater och påverkare att avsluta, avfinansiera, utreda och åtala WHO.

Vänligen vänta på fler uppdateringar och handlingsplaner för att rädda vår värld, våra liv och vår frihet från WHO:s ondskefulla agenda.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska