Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

"Stoppa skotten!" - 42 läkare på 9 minuter

Må denna video hjälpa oss att väcka fler oskyldiga människor, rädda fler liv och återställa rättvisan.

Den tid då vi bara var ett fåtal personer som yttrade oss är förbi. Det finns en massiv våg av ärliga forskare och läkare i Kanada och världen som talar sanning och kämpar för att stoppa injektionerna.

Dessa sprutor är inte vacciner, utan farliga genetiska injektioner med ytterligare mystiska ingredienser som inte har avslöjats. Enligt strikt definition är de "biologiska vapen" (se en och två). Statistiken över biverkningar och dödsfall är häpnadsväckande (se en och två).

Det är chockerande att det ännu inte har skett några massarresteringar av personer som innehar många positioner i regeringar och andra institutioner, och fortsätta att ignorera verklig vetenskap, ljuga för allmänheten och driva på detta gift, och till och med kräva att människor injiceras med det.. Samma förövare är olaglig förföljelse av ansvariga läkare, forskare och andra, som underhåller vår etik, eden och vetenskaplig integritet.

Dela gärna denna video, särskilt med oskyldiga människor som tror på dinosauriemedia och tror att det bara är ett fåtal marginella läkare som kräver att injektionerna ska upphöra.

"Stoppa sprutorna!" från dr Marivic Villa, dr Michael Uphues, dr Kat Lindley, dr Bob Apter, dr Mary Talley Bowden, dr Paul Alexander, dr Peter McCullough, dr Avani Gupta, dr Bruce Boros, dr Myhuong Nguyen, dr Ben Marble, dr Pierre Kory, dr Chris Shoemaker, dr Grams, dr James A. Thorp, dr Sally Priester, dr Lynnell Lowry, dr Chris Hall, dr Fynn, dr Rob Lowry, dr Rob Lowry, dr Fynn, dr Fynn och dr Sally Priester. Moon, dr Steve Latulippe, dr Molly Rutherford, dr Calvin Blount, dr Erin Greer, dr Bryan Tyson, dr Mollie James, dr Terry Lakin, dr Claire Zengerle, dr Anthony, dr Angie Farella, dr Anthony, dr Angie Farella, dr Mollie James, dr Terry Lakin, dr Claire Zengerle, dr Anthony, dr Angie Farella, dr Mollie James. Aaron Williams, dr Debra Viglione, dr Avery Brinkley, dr Neelu, dr Villa, dr John Witcher, dr Sonya Naryshkin, dr David Vella, dr Sigoloff, dr Bryan Ardis, dr Judy Mikovitz.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska