Dr Mark Trozzi

Dan Hartman | Son Sean (17) dog 1 månad efter "vaccination"

Seans far Dan Hartman delar med sig av sin ånger, smärta, tacksamhet och ilska.

Dan Hartman vill inte att andra föräldrar ska drabbas av förlusten av sina barn. Han vill inte att andra unga människor ska dö i onödan. Han vill tacka de sanningssägande läkare som står emot den kriminella covidagendan och räddar alla vi kan. Dan vill också att de många medskyldiga läkarna ska ångra sig, tala ut och stoppa injektionerna.  

Här är Dan Hartmans intensiva, hjärtliga 5-minuterspresentation från evenemanget den 5 juli där han talade tillsammans med mig och andra kanadensiska läkare och aktivister som arbetar med sanningen om koviderna, samt andra offer för injektionerna.

Svar för Sean

Sean Hartman var sin fars ögonsten. Han var en helt frisk 17-årig pojke som älskade hockey. Den 25 augusti injicerades den unge Sean med Pfizers genetiska experiment. Sean och hans far fick veta att det var ett vaccin, att det var säkert och effektivt och att han måste injiceras med det för att kunna fortsätta spela hockey. Man ljög för honom och tvingade honom.

Den 29 augusti fördes Sean till akutmottagningen för att han hade ont, hade smärta och utslag. Han skrevs hem med advil. Det är fel, men det kan lätt förklaras i Kanada där läkare förlorar sin läkarlicens om de försöker rapportera biverkningar av vaccininjektioner.  

Den 27 september hittades Sean död i sitt rum. Ingen dödsorsak fastställdes. Ingen immunoflourescent färgning för spikprotein ingick i hans obduktion. Det är lätt att inte hitta något; leta inte efter det.

Här berättar Seans pappa Dan om den hårda verkligheten kring Seans död och livet utan honom.

Detta var en del av evenemanget den 5 juli 2022 med titeln Then They Came For The Canadians Part 2. Även kanadensiska etiska läkare för kovider talade vid evenemanget. Bland annat doktorerna Hoffe, Luchkiw, Malthouse, Shoemaker, Trozzi, Killian och Fourchalk.

Här är hela evenemanget med varje talares del tidsstämplad.

Länkar:

Obduktioner visar att injektioner av covider orsakade dödsfall i upp till ett år efter injektionerna. Andra videon i det här inlägget:

Dr Cole och immunoflourescent färgning för förgiftning med spikprotein

Det är ett biologiskt vapen:

Den kanadensiska mörkläggningen:

Att tvinga barn:

Inte säkert eller effektivt:

De vet:

Chockerande statistik över barn som dör genom injektion.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska