Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Bill Deagle förutsåg detta redan 1995.

Den nya världsordningen har planerat det nuvarande folkmordet och förslavandet i årtionden.

Dr Bill Deagle var inte synsk. Han studerade den teknik som utvecklades. Han läste globalisternas vitböcker och tog dem på orden när det gällde de planer de gjorde upp för oss alla. Här diskuterar han "Vad de vill göra med oss med vacciner" 1995.

Vill du fördjupa dig i Bill Deagles arbete? Här är en föreläsning som han höll i Vancouver 2007 om ett brett spektrum av ämnen. Hans inledning kvalificerar honom.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska