Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Bhakdi | Varning till världen och förmaning till läkare

"Den största tänkbara katastrofen orsakad av människan genom tiderna"

Här är professor Sucharit Bhakdis senaste tvåminuters varning till oss alla. Han uppmanar särskilt läkarna att vakna upp och avsluta allt samarbete med koviderna och de genetiska injektionerna.

Prof Sucharit Bhakdi har publicerat över trehundra artiklar inom virologi, immunologi, bakteriologi och parasitologi. Han har fått 11 vetenskapliga utmärkelser samt Rheinland-Pfalz förtjänstorden. Från 1990 till 2012 var professor Bhakdi chefredaktör för tidskriften Medical Microbiology and Immunology.

Mer från Dr Bhakdi:

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska