Dr Bhakdi | Varning till världen och förmaning till läkare

"Den största tänkbara katastrofen orsakad av människan genom tiderna"

Här är professor Sucharit Bhakdis senaste tvåminuters varning till oss alla. Han uppmanar särskilt läkarna att vakna upp och avsluta allt samarbete med koviderna och de genetiska injektionerna.

Prof Sucharit Bhakdi har publicerat över trehundra artiklar inom virologi, immunologi, bakteriologi och parasitologi. Han har fått 11 vetenskapliga utmärkelser samt Rheinland-Pfalz förtjänstorden. Från 1990 till 2012 var professor Bhakdi chefredaktör för tidskriften Medical Microbiology and Immunology.

Mer från Dr Bhakdi:

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

1 kommentar

  1. Dr Bhakdi är fantastisk! Hans bok om covid var den första vi köpte och den var fylld med så bra och äkta vetenskaplig information. Alla mina böner till honom och hans fru och familj. De som försöker tysta honom kommer att ställas inför rätta för brott mot mänskligheten ... deras onda ansträngningar kommer att avslöjas globalt och de kommer inte att avsluta sina ansträngningar att döda mänskligheten. Tack för att ni ger dr Bhakdi en röst.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska